خانه / کرم ها ولوسیون ها

آرشیو دسته ی : کرم ها ولوسیون ها

اشتراک در خبرنامه

سیلیکون امولشن ماهان

سیلیکون امولشن ماهان

سیلیکون امولشن مخصوص قالب سازی،وقطعه سازی،و تزریق پلاستیک و نساجی ولاستیک سازی و ارایشی

متن کامل »

ساخت پنکیک

ساخت پنکیک

مقدار کمی پودر می تواند به صورت شما درخشش ببخشد، رنگ پوست شما را زیباتر کند و کرم پودر و کانسیلر را روی صورت شما ماندگار سازد اما همه این ها با پیدا کردن رنگ و فرمول صحیح امکان پذیر است. انتخاب اشتباه ممکن است آرایش شما را کدر و ...

متن کامل »

فرمول مواد ارایشی بهداشتی

فرمول مواد ارایشی بهداشتی

فروش فرمول های ارایشی فرمول مواد ارایشی چه میزان در ماه برای خرید  لوازم ارایشی هزینه می کنید؟چه میزان از سالم بودن انان اطمینان دارید؟ما اینجا طرز تهیه چند نوع ماده آرایشی و بهداشتی ساده و با مواد طبیعی در دسترس را به شما پیشنهاد می‌دهیم: از شامپوی گیاهی تا ...

متن کامل »

امولسیون فایر ها

صابون‌ها را می‌توان از هیدرولیز قلیایی چربیها و روغن‌های طبیعی (استر اسیدهای چرب با گلیسرول) مانند پیه ، روغن‌های نارگیل ، زیتون ، نخل و تالو تهیه کرد که این واکنش به نام فرایند صابونی شدن (Saponification) موسوم است: C3H5(OOCR)3 + 3NaOH → ۳NaOOCR+C3H5(OH)3 پس از نقطه نظر شیمیایی ، ...

متن کامل »

شیمی مو

دید کلی فر ، رنگ و وجود مو در انسان ، از شخصی به شخص دیگر تفاوت می‌کند. با وسایل و مواد شیمیایی شخصی ، به انتخاب خود می‌‌توان پیچ و تاب و رنگ مو را تغییر داد. اما روییدن مو در جایی که مو ندارد و جلوگیری از طاسی ...

متن کامل »

کرم های پاک کننده

  کرم های پاک کننده همان طور که از نامشان پیدا است، به عنوان پاک کننده پوست و به عنوان جانشین آب و یا قبل از شست و شوی پوست با آب مصرف می شوند. مواد رنگین ساز لوازم آرایشی در این کرم ه ا بهتر از آب حل شده ...

متن کامل »

مشخصات عمومی پارافین مایع

پارافین مایع پارافین مایع صنعتی – پارافین مایع بهداشتی – پارافین مایع خوراکی انواع پارافین مایع جهت مصارف صنعتی – بهداشتی و خوراکی بصورت بشکه و فله آنالیزپارافین مایع صنعتی : رنگ : بدون رنگ و بو نقطه انجماد : ۲۰ – / ۹ – درجه سانتیگراد چسبندگی (ویسکوزیته) : ...

متن کامل »

انواع روغنها

انواع روغنها روغن بادام شیرین و تلخ : روغن بادام شیرین و تلخ را از دانه های رسیده انواع پرونوس امیگدالوس از تیره ی روزاسه به دست می آورند.این گیاه  به صورت درست بوده و بومی آسیای صغیر،ایران و سوریه است ولی در اکثرکشورهای گرم و معتدل هم کشت می ...

متن کامل »

اسید استاریک یا اسید استئاریک به انگلیسی: Stearic acid

اسید استاریک یا اسید استئاریک به انگلیسی: Stearic acid (که هجای اول کلمهٔ استئاریک در آن، به صورت استیرsteer (استیریک اسید) یا به صورت استایر stair (استایریک اسید) نیز تلفظ می‌شود) و یا ۱۸:۰ یک اسید چرب اشباع شده با نام رسمی اسید اکتا دکانوئیک octadecanoic در طبقه بندی آیوپاک IUPAC می‌باشد. این ترکیب مومی شکل و جامد ...

متن کامل »

لانولین چیست و چه کاربردهایی دارد؟

لانولین چیست و چه کاربردهایی دارد؟ چربی پشم یا لانولین موم زرد رنگی می‌باشد که از غدد چربی پشم حیوانات گرفته می‌شود. بیشتر لانولین‌های مورد استفاده انسان از پشم گوسفند تهیه می‌شود. لانولین غالبا به اشتباه و برای بیش از ۱۵۰ سال در فارماکوپه ها چربی پنداشته می‌شد در حالی ...

متن کامل »